HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Thursday, July 12, 2012

OH CALVIN KLEIN SAMPAI SUDAH BHA !

Dari hari Isnin aku tunggu beg yang aku pesan secara online. Tak sampai sampai jugak. Hati dah tak keruan. Mana pula beg tue. Terjatuh dalam longkang ka apa ka. Sehingga ke tahap tue aku fikir. Kalau Pos Malaysia tahu memang kena godobung muntah loyo aku.hee ~

Akhirnya, hari keramat tiba. Jeng3x. hari Khamis juga kau sampai. Saja nak ambil keberkatan malam Jumaat dengan aku lah tue. Sedang aku duduk kat sofa tingkat bawah, tetiba bunyi hon kat luar. Aku kaleh dan Nampak van Pos laju. Akhirnya !  Aku turunkan tandatangan ala – ala artis dan terus masuk kat rumah.

Dah ada kat tangan apa lagi. Kasi koyak lah pembalut uh ! kalau pembalut tue ada suara mahu dia ugut nak siat – siat kulit aku pulak. Hahahahaha~

Cantik tak ?


Akhirnya CALVIN KLEIN MEN'S MESSENGER BAG jadi milik aku. Niat nak buat beg kerja nanti. Al maklum pertama kali melangkah ke alam pekerjaan =)

tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi