HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Wednesday, December 7, 2011

jelajahi Konsert Yuna !

                                                  ASSALAMMUALAIKUM !!!!

Salam sejahtera salam perpaduan salam 1Malaysia. HAMEK !! aQ dah rasa macam nak jadi calon untuk bertanding masa PRU 13. p disebabkan aQ masih budak kecik ( 20 tahun ) xley la nak bertanding. Tunggu tua2 sikit la kot.hee.

Sekarang banyak sangat promo tentang konsert Yuna yang boleh ditonton secara LIVE. Caranya korang boleh kLik kat sini. Wow !! macam gempak je an Yuna nak buat konsert. Lepas berembun bagai kat USA skrg ye nak wat konsert pulak. Thumbs up ! aQ nak belajar main gitar la darling. P belum ada kesempatan waktu lagi.

Nak tengok Yuna berceloteh bagai?? Klik sini !

Nanti aQ ingat nak masuk Youtube tgk tutorial cara petik gitar sambil hafal not yang perlu. Nanti bila dah standing yuna aQ masukkan video aQ dalam utube. Kompem gempak an ! pape pun gud luck to Yuna. yOu deserved to be a good singer at any country especially Malaysia !

kLik gambar ini !!!


tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi