HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Tuesday, December 6, 2011

Churp Churp boLeh jana duit poket !!!


Wow !! churp churp berwajah baru sekarang. Mana aQ tahu bnde alah nie berwajah baru?
Hahaha~

Hasil dari blog walking teman – teman bloggerlah. Kalau aQ tak rajin blog walking kompem2 takkan faham apa bnde alahlah Churp Churp nie. Lepas penelitian yang terlampau, baru aQ faham bnde alah nie lebih kurang nuffnang gak la. Pengiklanan secara online. Tp lebih mudah EARN duit. Korang mesti nak duit hasil dari blogging. Dari buat benda tak berfaedah lebih baik blogging. Duduk diam – diam depan laptop. Jangan tengok benda yang menambahkan KELUPAAN korang itu.

Untuk pengetahuan korang, Churp Churp nie kalau korang nak daftar, tak perlu modal apa – apa. Jadi selamat la duit korang yang berkepuk – kepuk dalam handbeg / dompet ! korang just kena fill up benda yang diminta shj. cash OUT hanya boleh dilakukan lepas korang dah dapat RM 100 !

sebelum korang mendaftar dan menyelam lebih jauh lagi, klik :

Bagi yang baru tahu tentang Churp Churp korang ley daftar kat TEKAN SEKALI.


Cara – cara sign up sangat – sangat mudah asalkan korang ikut setiap step yang akan aQ bagi tahu nanti.

1.       1. Klik sign in with facebook ( sebelah kanan korang )
2.      2. Masukkan email dan kata kunci korang
3.      3. Tekan ALLOW
4.      4. Step yang berikutnya, aQ kredit kepada adik lyssa TEKAN SINI. Tutorial dye lebih terbaik !

p/s :  Selamat mencuba !




tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi