HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Sunday, August 28, 2011

Lantak p la Hang nak meLatah!!!


Assalammualaikum  n slmat petang. Huh dah petang dah rupanya. Pantas dan efisiennye mase berlalu ari nie. Kejap je dah pukul 16:31 petang.hee. jap lagi dah nak buka pose. Tinggal esok je Umat Islam akan menjalani ibadah pose. Dah nak raya. Ase belum ckup ibadat2 dalam bulan pose nie. P yang penting semoga diredhaiNYA..kan3x. kali nie aQ nak tgur sikit la kwan aQ nie..ppeerrrggghhhh memang ko kuat melatah la. Bukan melatah ‘opocot’, ‘ lombu terlanggar keto’, ‘mak kau jando cantik’ dan ape2 jelaa.. p melatah care lem. Hey girl ko ingat aQ hadap sangat ke nak kawan dengan ko. Block la aQ kat FB. aQ xhadap langsung. Macam2 dah ko wat kat aQ dan aQ bersyukur sangat2 sebab Allah tnjukkan jenis ape ko sebenarnya. Lepas nie jgn terhegeh2 nak mnx  tolong aQ lgi ea. Ko bukan kwan aQ dah. Puas dah aQ bersabar dengan karenah ko. Cmne aQ buangkan ego ble bhdapan ngn ko sebab satu je. Ko kawan aQ. P ape yg ko wat sekarang??iiiisssshhh3x.. ko memang cepat melatah.


Bende yang aQ xley bla korang tahu ape?? Dah la block aQ kat fb p terhegeh2 nak wish aQnye bufday sweet 20. Ye anta mecej kat npon aQ.wawawawawa. macam ade 2 perwatakan yang mengelirukan.ko makan ubat DANGEROUS DRUG (DD) ke?? Sian kat ko. Bulan baik hari baik aQ nak mnx maaf la kalau aQ ade wat salah kat ko. P xyahla melayan aQ cam sampah. Xley bla. Klu dah bnci kat aQ kate bnci xyah wat statement “ najmi aQ dah trime ko jd kwan baik aQ. Lepas aQ pk balik smue2 2. Tanx sebab bwak aQ kua tdi. Salam”..hahahahahahaha..satu2 word aQ taip ape yg dye anta kat aQ. Alih2 ye block aQ dri fb ye. Ko ingat nie cerite lawak kea tau ko nak jdi pengganti MR BEAN.


Lepas nie ape lagi ko nak wat kat aQ.. aQ dah xhadap nk kawan ngn ko. Ckupla selama nie aQ wat baik ngn ko. Nyesal pun ade p aQ thu mesti ade hkmah smue nie. Ble dah wat baik n ko balas ngn taik spe yg tak marah. aQ nak ngat bagi penumbuk kat muko tekau p ble aQ pk balik wat pe layan org cam ko. Ckupla beg aQ ko letak kat tepi jalan sebelah kereta aQ tanpa ucap terima kasih. Tanx a lot. aQ harap satu hari nanti ko dpat pengajaran sebab wat org. sebelum ape2 trjadi aQ dah maafkan ko. Yelaa aQ xtaw ble Allah nak trik nywa aQ yang sejemput nie.. cme perangai ko makin pelik dri hari ke hari..


Kepada my friends yang sudi g kwan ngn aQ, aQ MOHAMAD KHAIRUL NAJMI BIN ABD AZIZ ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN. Semoga raya tahun ini beri sinar keceriaan pada korang. Assalammualaikum dan daaaaaa…

p/s : baju raya tahun nie warna purple gelap.hee J




...



tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi