HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Saturday, August 13, 2011

daH lama taK upDate bLog..


assalammualaikum semua n salam sejahtera. aiyoo aQ ase dah lama blog aQ x terupdate. sibuk gler smnjak mula pratikal kat Hospital. cube gak nk curi2 masa p xdapek den nak nolong.hahahaha.. sebelum terlambat aQ nak wish kepada semua selamat BERPUASA n SELAMAT HARI RAYA.. tinggal 15 hari lagi kita puasa. sekejap gler kan. semoga dapat banyak keberkatan dalam bulan Ramadhan nie. =)

nak cakap pasal pratikal memang berjela - jela la kalau aQ terangkan kat snie. masa 19 Julai ari 2 aQ n trainee2 masuk persembahan koir bersempena penamaan semula hospital tmpat aQ latihan. Menteri Besar pun ada. best jugakla setelah berpenat hampir bebrapa minggu. hee. lepas jee event 2 habis aQ fokus ke assginment aQ plak. dah la sem 5 nie kena wat 3 assignment dan 1 research. ponin den ponin.. p aQ wat sekadar yang termampu jelaa. dengan pratikal g ngan nk mgdap bnde2 alah nie lagi.huh!!!

assignment aQ yg pertama dah aQ kirimkan pada kawan aQ untuk ye antakan.mnx2 semua oklaa. markah pun tip top la yo kepada penajar den 2..hahahahaahaha..ponek 2 mengadap. walaupun x banyak p aQ ase isi2 aQ mntap dah 2...ccceeeeyyyhhhh.. setakat nie jelaa dulu ea. aQ nk sambung wat assignment ke 2..sampai jumpa..=) 


tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi