HAI AWAK. AWAK YANG SEDANG TERSENYUM TU

SUPPORTER

Wednesday, June 1, 2011

LOVE STORY


Assalammualaikum pada semua warga blogger..Anyeonghaseyo??? Demam Korea nak buat macam mana. Hari ini nak 'talk' tentang 'LOVE STORY'.. Wow!!!!!!! Hot topik gak an.. Tentang - tentang cinta ini selalunya melibatkan warga - warga remaja la.. KEBANYAKANNYA ok. Tapi ada juga warga - warga emas yang menggatal nak bercintun - cintun..aiyoo.. Janganla gigih sangat.. Cukup - cukupla dengan BINI or SOMI korang.. Lain lah yang 'Duda Or Janda'.. We can ACCEPT..


CINTA?? bagi aku tidak semua yang faham apa makna cinta. Bagi yang sedang menjadi HOT COUPLE tu harap korang jagalah batasan sebagai bukan mahram kan..faham2 jelaa. Lagipun korang berdarah muda.. Sabar yok Sabar..hahahahahahaaha.. Lepas Kahwin lantak tekaula nak wat po.. Kisah den tapayon la nak oyat gapo2.. SAD ENDING.. Sekarang aku tak da ati g nak bercintun2 nie.. Buat apa nak menyakitkan ati sendirikan. Lagi - lagi kalau jumpa orang yang secara gigihnya tanpa segan dan silu tidak menghargai kita.. Memang tahap SAYAL disitu. Bagi aku HUKUM KARMA tetap ada.. KAU TUNGGU KAU TUNGGU KAU TUNGGU!!!!                                                                 

Pengajaran yang ley aku bagi tahu korang terimalah orang yang sayng sangat - sangat kat kita.. Insyaallah kita akan bahagia. Jangan terlampau sayang pada orang lain sebab tak tentu lagi dia yang jadi jodoh kita kan. So berhati -hatilah semasa bercinta. Pada golongan - golongan yang suka memainkan cinta wa salute lu la beb.. Ingat hukum karma itu ada.. tidak jadi pada diri kau mungkin akan jadi pada mana - mana KETURUNAN kau. bukan nak MENYUMPAHLAH p percayala.. WHAT U GIVE U WILL GET BACK..


tErima kAsih / Gamsahamnida / Thank yOu / syUkran

0 cE CommEnt:

Post a Comment

HaK ciptA tErpELihaRa (c) KhaiRuL Najmi